Трейлер фільму "Край ріки"
Трейлер фільму "Край ріки" Події

Раді презентувати вам трейлер фільму "Край ріки"!

Насолоджуємося та чекаємо прем'єру!

Виробники: "MAGIC MOUNT" та Odesa Film Production

за підтримки: ДержКіно України, Міністерство культури та інформаційної політики України та «Болгарського Національного кіноцентра»

Автори сценарію: Васил Барков, Марин Дам'янов, Володимир Філіппов

Режисер: Васил Барков

Оператор-постановник: Віталій Запорожченко

Композитор: Калін Ніколов

Художник з костюмів: Євгенія Ємельяненко

Художник-постановник: Володимир Філіппов

Генеральні продюсери: Андрій Осіпов, Васил Барков;

Продюсер: Анна Дочева

Виконавчий продюсер: Олена Дукаценко;

У головних ролях: Пенко Господинов, Катерина Молчанова, Георгій Керменски, Деньга Сергій

Форі - болгарин із Софії. Його життя пусте і безглузде, особливо після того як його звільняють з роботи. Безробітний, не має сімейного щастя.

Форі живе зорями — своїм єдиним захопленням, поки нього викрадають телескоп. Форі випадково дізнається, що в містечку Вилкове в Україні живе чоловік Василь, який теж захоплюється астрономією. Форі і його друг Тео вирушають до дельти Дунаю, у Вилкове. Знаходять астронома Василя, який приймає чоловіків як гостей, разом вони відпочивають, випивають. Василь пропонує їм заночувати, чоловіки на човні рушають за речами. В куражі Форі просить Василя покермувати човном. Форі почувається щасливим і вільним.

Човен у щось врізається, але п'яні чоловіки не надають цьому значення. Вранці Форі звинуватили у вбивстві хлопчика, який ловив раків у каналі.

Форі опиняється під вартою, поки тіло дитини шукають і триває розслідування, яким займається слідчий Плахотнюк. У його кабінеті Форі бачить німу помічницю, Марію і закохується в неї з першого погляду.

Змінюються сезони. Форі не має права покинути Вилкове, проте і не відчуває такої потреби. Тут він знайшов кохання, став справжньою людиною, віднайшов своє Я.

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.