Прем’єра Альманаху на Одеській кіностудії!
Прем’єра Альманаху на Одеській кіностудії! Анонси

23 серпня о 16:00 на You-Tube каналі Одеської кіностудії відбудеться прем’єра Альманаху фільмів-переможців першого Конкурсу короткометражних проєктів «Короткі зустрічі» імені Кіри Муратової, який було започатковано у 2019 році Одеською кіностудією спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, а 2021 року проводиться Держкіно України спільно із Одеською кіностудією. Метою Конкурсу є підтримка молодих кінематографістів.

Назва «Короткі зустрічі» вказує на метраж фільмів-конкурсантів та присвячується першій самостійній короткометражній кінокартині Кіри Муратової, яку вона створила на Одеській кіностудії, заявивши про себе як
талановита режисерка.

Переможцями 2019 року стали:
1 місце - «Згасаюче світло», автор сценарію та режисер Іван Орленко
2 місце - «Бог простить», автор сценарію Марія Артеменко; режисер-
постановник Оганнес Хачатрян
3 місце - «Альфа», автор сценарію та режисер Олена Рубашевська.

У 2023 році Одеська кіностудія створила альманах фільмів-переможців Першого Конкурсу, аби нагадати, що мистецтво існує попри все! Короткометражні фільми пронизані спільною воєнно-апокаліптичною тематикою, змушують задуматися про найважливіше та точно не лишать вас байдужими! Запрошуємо на допрем’єрний преспоказ, який відбудеться на Одеській кіностудії 23 серпня о 15:00.

Альманах створено за сприяння Державного агентства України з питань кіно.

 

Для акредитації звертайтеся за номером 
0668570447 
Олександра

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.