6 жовтня в Арт-центрі імені Віри Холодної на Одеській кіностудії відбулась урочиста церемонія заключної частини Міжнародного проекту «Україна від краю до краю. Знамениті імена Одещини»

 

Талановиті, працьовиті професіонали та справжні майстри своєї справи завжди були в пошані. Для тих, хто присвятив своє життя розбудові та розвитку Одеської області, хто зробив неоціненний внесок у покращення рівня життя на Одещині та для тих, хто є справжнім патріотом свого краю, Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» започаткував Міжнародний проект «Україна від краю до краю. Знамениті імена Одещини». 

Цей захід проходив за підтримки та участі представників Адміністрації Президента України, народних депутатів України, Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради та благословення Високопреосвященнійшого Агафангела Митрополита Одеського та Ізмаїльського. 

На урочистому зібранні було вшановано понад сто кращих представників Одещини грамотами «За багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у розбудову та всебічний розвиток Одещини», медалями «Патріот Одещини», а також Книгою Пошани «Україна від краю до краю. Знамениті імена Одещини». Це політики, бізнесмени, юристи, медики, науковці, освітяни, працівники культури, спорту, громадські діячі. Кожен з них докладає багато зусиль, щоб саме наш регіон був краєм національної єдності, економічної стабільності та культурного розмаїття. 

 

Поділитись з друзями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.