CAPTUM (лат. Полон) – в Києві відбулася прем’єра воєнної драми Анатолія Матешко

У середу, 3 лютого,  у кінотеатрі «Оскар», на 7-му поверсі ультрасучасного ТРЦ «Gulliver», відбулася київська прем'єра українського фільму «Captum (лат. Полон)», воєнної драми Анатолія Матешко.  

"Плен" премьера

На прем’єру завітали виконавці головних ролей Остап Ступка та Володимир Горянський,  актриса Сніжана Єгорова, актор Дмитро Ступка, голова Державного агентства з питань кіно України Пилип Іллєнко, співак Олександр Ярмола (гурт «Гайдамаки»), актриси Вікторія Карпінська та Кристина Кісельова, продюсер і художник Володимир Філліпов, продюсери Олена Фетісова та Володимир Козир, режисер Олександр Ітигілов та інші представники української кіноіндустрії. Стрічку гостям прем’єрного показу представили актори Володимир Горянский та Остап Ступка, а також продюсер Антон Сладкевич та сопродюсер Олександр Ітигілов.

«Captum (лат. Полон)» виходить в український прокат вже сьогодні, 4 лютого.

Завантажити фотозвіт з премєрита матеріали до фільмуhttp://bhfilms.com.ua/#49

 
ПРО ФІЛЬМ:

Фільм режисера Анатолія Матешко, про сучасну українську реальність, страшнішу, за голлівудські сюжети. Війна розкриває істинну суть людини, а полон - перетворює її на загнаного звіра. Історія 12 полонених і двох охоронців, які з фізичного знищення своїх бранців влаштовують гру зі ставками. Дія відбувається протягом однієї доби, доби між життям і смертю. За сюжетом, жінка їде визволяти свого сина, але сама потрапляє в полон, з якого неможливо вирватися.


 

CAPTUM (лат.ПОЛОН )
Оригінальна назва: Captum (лат.Полон)

Старт в Україні: 04.02.2016

Жанр: драма

Режисер: Анатолій Матешко

У ролях: Володимир Горянський, Лариса Руснак, Дмитро Суржиков, Остап Ступка
 

Поделиться с друзьями:
Одесская Киностудия Created with Sketch.